loading

LIP Bohinj uspešno že 70 let

LIP Bohinj je v soboto, 19. maja 2018, kot del skupine LIP BLED praznoval 70-letnico. Obenem se je praznovala 60 letnica PIGD LIP Rečica (Prostovoljno industrijsko gasilno društvo). Celotnega dogodka se je udeležilo 700 ljudi, med katerimi so bili zaposleni LIP Bohinj in LIP BLED, gasilci okoliških društev in upokojenci.

Dan se je pričel s športnimi aktivnostmi: nogometom, odbojko na mivki in balinanjem. Sodelovalo je preko 80 udeležencev v 24 ekipah. Posebno dobro se je odrezala ekipa LIP Bohinj, Črni tigri, ki je v nogometu zasedla drugo mesto. Čestitamo.

V slavnostnem delu je posebno presenečenje pripravil g. Kulterer ki je množico nagovoril v slovenskem jeziku. Povedal je, da sodelovanje med skupino HASSLACHER in Lip Bohinj, d.o.o traja že skoraj 10 let in dolgoletni odnos kaže na dobro in zaupanja vredno partnerstvo. Posebno se je za sodelovanje zahvalil bivšemu direktorju gospodu Alojzu Burji.

Podelile so se medalje zmagovalcem, za veselo vzdušje ob dobri hrani pa je poskrbel ansambel Saša Avsenika, oktet LIP Bled in imitator Tilen Artač.

Veseli nas da smo se zbrali in poveselili v tako velikem številu.

Zadnje novice

Novice o aktualni dogodkih in posebni ponudbi.

V novicah najdete kataloge z opisom ponudb in dodatnimi informacijami.