X

LIP Bohinj opremil vrtec Bohinj z varnostnimi telovniki

13. dec. 2018
LIP Bohinj je v poletnih mesecih spremenil svoj logo podjetja, slogan in pridobil novo maskoto – veverico. Podoba podjetja je v soglasju skupine HASSLACHER. Na idejo direktorja smo otroke vrtca Bohinjska Bistrica in enoto v Srednji vasi opremili z varnostnimi telovniki.Varovancem vrtca in vzgojiteljicam želimo veliko varnih, sončnih sprehodov.
Preberi več

Skupina HASSLACHER prevzela lastništvo LIP Bohinj

26. jun. 2018
S prevzemom 100 % lastniškega deleža v podjetju LIP Bohinj, d.o.o. postavljamo pomemben znak za nadaljnji razvoj lokacije Bohinjska Bistrica. S širitvijo in razvojem lokacije želimo odpreti vrata in zgraditi tržne aktivnosti tudi v jugo-vzhodni Evropi.
Preberi več

LIP Bohinj uspešno že 70 let

24. maj. 2018
 LIP Bohinj je v soboto, 19. maja 2018, kot del skupine LIP BLED praznoval 70-letnico. Obenem se je praznovala 60 letnica PIGD LIP Rečica (Prostovoljno industrijsko gasilno društvo). Celotnega dogodka se je udeležilo 700 ljudi, med katerimi so bili zaposleni LIP Bohinj in LIP BLED, gasilci okoliških društev in upokojenci.Dan se je pričel s športnimi aktivnostmi: nogometom, odbojko na mivki in balinanjem. Sodelovalo je preko 80 udeležencev v 24 ekipah. Posebno...
Preberi več

UPORABNO JE! KORISTNO JE!

14. feb. 2018
Slovencu vsaj kvadrat, če bo pri bajt kaj za naprav't! Zgodi, se da imamo doma kaj za popraviti, kaj za izdelati, pa nobenega kvadratnega metra ploščinskega materiala ni »pri roki«. Zato, pripravite se in si priskrbite kakšen kvadrat opažne plošče za vaš hobi, popoldansko sprostitev ali za olepšanje vaše okolice.
Preberi več

PEFC certifikat v LIP Bohinj, d.o.o.

14. feb. 2018
LIP Bohinj d.o.o., je septembra 2014 prejel certifikat PEFC CDC/8517746, za obseg dejavnosti opažne plošče, hlodovina, leseni ostanki (odpadki).
Preberi več

Topdom – srečanje poslovnih partnerjev

09. feb. 2018
Dejstvo je – radi gradimo: hiše ulice, naselja mesta… Vsi k temu pridamo svoj del. Gradimo odnose, zaupanje, izkušnje. Gradimo priložnosti.
Preberi več

LIP BOHINJ, d.o.o.

Ulica Tomaža Godca 5
SI-4264 Bohinjska Bistrica